Åriket Medicinsk Fotvård i Uppsala

Åriket Medicinsk Fotvård i Uppsala

Sitter här med en kopp kaffe och ska strax hämta min pappa som är 75 för han ska till fotvården och jag ska köra honom dit. För en gångs skull är jag ute i god tid så jag hinner med både en kaffe och ett inlägg på bloggen innan jag åker om en halvtimme. På tal om fotvård så kan jag ju berätta lika så gärna att vi ska till Åriket Medicinsk Fotvård i Uppsala, och jag tror att det här inlägget är bra att jag skriver, för kanske behöver någon av er fotvård? Bor ni dessutom i Uppsala och behöver fotvård eller medicinsk fotvård kommer ni att få bra hjälp när ni kommer dit, och ni kan läsa mer om företaget här

Min käre far har arbetat som smed i hela sitt liv och håller fortfarande på med smide, och att fötterna tar stryk i ett sådant yrke kanske ändå inte är konstigt för det krävs rätt rejäla och varma skor, och så har han ju stått väldigt mycket under sina år i yrket när han hållit på med detta hantverk och som grädde på moset har han fått åldersdiabetes och på sikt kan den sjukdomen ge skador i fötterna, nervskador, som gör att känseln minskar och blodcirkulationen blir sämre med risk för fotsår. Det är därför han behöver få medicinsk fotvård i Uppsala en gång i månaden hos Åriket Medicinsk Fotvård. Min far säger att han tycker att han får bra hjälp när han kommer dit och att hon som har företaget är vänlig med ett fint bemötande och arbetar professionellt. Jag har själv varit med inne och fick en positiv bild av företaget och vill därför tipsa er läsare som behöver fotvård om att ni alltid kan vända er till Åriket Medicinsk Fotvård. 


Kommentarer är stängda.